Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (8.55 secunde)
"Zonele de dezvoltare agricola sunt înspre Dabuleni, Poiana, Desa - pentru cultura de legume, Câmpia Bailestiului si zona Calafatului - pentru dezvoltarea culturilor mari", a afirmat directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj, Cornel Popa.
"Zonele de dezvoltare agricola sunt înspre Dabuleni, Poiana, Desa - pentru cultura de legume, Câmpia Bailestiului si zona Calafatului - pentru dezvoltarea culturilor mari", a afirmat directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj, Cornel Popa.
De asemenea, primarului din Zlatna i s-a imputat faptul ca a intentionat sa candideze ca parlamentar pe listele PRM si ca a acordat sprijin in campania electorala independentului Cornel Olar, care a candidat pentru Camera Deputatilor.
Cu toate ca Biroul comisiei hotarase joi ca dezbaterile sa inceapa saptamana viitoare, Camera a avut program de lucru in comisiile permanente, ocazie cu care deputatii Puterii au adus in discutie necesitatea dezbaterilor la regulament, remarcand faptul ca s-a consumat intervalul de 24 de ore intre depunerea proiectului de modificare si inceperea dezbaterilor.Sedinta nu a fost lipsita de tensiuni, deputatii opozitiei parasind sala pe motiv ca nu li se acorda cuvantul si dorind sa lase comisia fara cvorumul regulamentar necesar desfasurarii lucrarilor.Presedintele Comisie Juridice, deputatul conservator Sergiu Andon, a absentat de la lucrari, functia de presedinte revenindu-i vicepresedintelui Cornel Stirbet (PNL).
Referindu-se la faptul ca deputatul PNL Cornel Stirbet si liderul grupului liberal din Camera Deputatilor Crin Antonescu au spus ca alegerile anticipate reprezinta o solutie, in cazul in care Coalitia nu va reusi sa-l schimbe pe Adrian Nastase de la sefia Camerei, Basescu a spus:
Tema alegerilor anticipate a fost readusa in discutie chiar saptamana trecuta, cand un deputat liberal, Cornel Stirbet, a declarat ca, daca parlamentarii Coalitiei guvernamentale nu vor reusi schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, vor fi luate in calcul alegerile anticipate.
• Premiul "Ma, da-te-n-plm, tu ai obiectii?!" I-a fost acordat "marelui om de presa, osanalistului Cornel Nistorescu, care, aflat in prima zi la conducerea ziarului Cotidianul, a cenzurat un articol, apoi a gonit toata redactia care avea opinii politice "gresite", dupa care a condus ziarul pe cele mai inalte culmi ale falimentului moral si economic.
La randul sau, deputatul liberal Cornel ßtirbet a multumit colegilor pentru ca au cooperat la iesirea a€ždintr-o situatie penibilaa€œ, aceea ca a€žParlamentul poate schimba presedintele Romaniei si Guvernul, poate declansa alegeri anticipate, dar nu poate schimba presedintele Camerei si regulamentul propriua€œ.
Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3. Alin Porojnicu si Oprea Oprea.
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Prima propunere legislativa, care prevede posibilitatea de recuzare a judecatorilor Curtii Constitutionale, a fost initiata de patru deputati liberali - Crin Antonescu, Cornel ßtirbet, Titu Gheorghiof si Dan Motreanu.
Probleme de imagine Initiativa lui Ungheanu vine in urma unei alte solicitari facute cu o zi in urma de conservatorul Cornel Pascu in legatura cu infiintarea comisiei speciale care sa analizeze "cauzele degradarii imaginii" Parlamentului si a parlamentarilor.
"Sustinem cu toata convingerea si cele mai calde sentimente alegerea premierului Adrian Nastase ca presedinte al Romaniei!". Compozitorii Mirela si Cornel Fugaru:
Liturghie a Hramului, prezidata de IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, alaturi de care vor concelebra PS Mihai Fratila - episcop greco-catolic de Bucuresti, PS Cornel Damian - episcop romano-catolic, auxiliar de Bucuresti, preoti diecezani si calugari;
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, vicelider al grupului liberal din Camera, a declarat ca decizia a fost luata in unanimitate, votul fiind secret.
Liderul judetean al PNL, deputatul Cornel Popa, declarase ca "PNL Bihor s-a saturat sa fie umilit de PD".
Sau Mare), prin fostul meu coleg de facultate - Cornel Munten - pe dl Nae Antonescu, vechi colaborator la Steaua.
Caricaturistii care expun sunt: Jimmy Stanescu, Cornel Ursu-Dobrogea, Leonte Nastase, Nestor Damaso del Pino, Codrin Cardu. Cuvant de deschidere: Ana Amelia Dinca.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. Am visat in culori, am visat in engleza, am visat ca zburam, am visat ca respiram sub apa, am visat ca faceam sex.
google-analytics.com